2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Antrasit üzere derin renklere ortalık okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana yolculuk konstrüksiyonlmasını esenlar.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej kabil renkler dümdüz bir taban oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve beğenilen dekorasyon ekseriya hoş renk paletleri ve tonlar beyninde balans kurarak mekanın rahat ve davetkar bir hava sunmasını sağlamlar.

Minimal tarzın en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların taçı gün bedduaşap ve deri mobilyalar ile de oldukça uyumludur. Hafif bir âlem yapmak sinein âlâ bir duvar rengi tercihidir.

Aşhane tasavvurında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tavzih detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin yararlanmaı mutfakta münezzeh ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri antrasit gri boya tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar gayrı renklerle kolay kombin edilebilir bu da aile sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini içmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Daha dargın tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında daha çatal yürekli ve çağcıl antrasit gri dekorasyon bir görünüm sağlamlar.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir balans, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yöre gösterilmesi matlup her antrasit gri dekorasyon sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı esaslıca sektörler şunlardır:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bağırsakin bile gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi gibi nötr renklere doğru seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu model yardımıyla autarı boşaltma edilmesi sağlanır.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You kişi learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit renk hak yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page