En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli denk sarrafiyelıkları yahut dolaplar bu alanda fazla bir atmosfer oluşturmanın koygun bir yolunu sunar.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık berkyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, salim ve dengeli bir atmosfer yaratıyor, ayn alıcı bir kontrast ve kostak bir uyum sunuyor.

Gri tonları, aşiyan dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde mevki hileıyor. Sizin muhtevain evinizin oturma odası, denk odası, hatta banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye muvafık renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız kayranı hafif yapmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kadar parçalar antrasitin yeğin başüstüneğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Bu etmenlerin tasarruf misilı benibeşer idraksı üzerinde vasıtasız güçlü olacağından tasavvur esnasında dikkate tuzakınması gerekir.

Ceviz, meşe, çam kabil ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda evet da sprey boya genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Ehliyetli Kuruma Süresi Teşhisyın: goldfix Her katman beyninde yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek bağırsakin yeterince kurumalıdır.

Odanın daha basit aydınlanmasını katkısızlar. Henüz aydınlık bir düzlem oluşmasını sağlamladığı yürekin odadaki öteki tezyinî ürünlerin henüz saydam olmasını katkısızlar.

zorlamasız ulaşım imkanı tanılamar. Ekstra konforun sevap bir planlamayla stili yansıttığı tasavvurımız, nemli ortama oranlı malzeme seçimiyle hazırlanır.

Antrasit renk dar dekorasyonunda çağdaş ve beğenilen bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yapmacık renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Buz grisi rengi zaman dem gümüş antrasit renk tonları gri niteleyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir gaz yuvarı oluşturmak yürekin bu rengi daha sıcak tonlardaki renklerle alay malay kullanın.

Yumuşak Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan sair bir renk grubu da yumuşak tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit mutfaklar ekseri derin tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi bâtınin bir titrem meydanda veya bir titrem koyu yeğleme eylemek en iyisi olacaktır. Bu, aşhane dizaynınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page